INFORMATION

Hvad skal du vide før løbet?

Løbet er d. 26. april 2020 og deadline for tilmelding med navn på startnummer er den 15.04 kl. 23.59 - derefter trykkes der ikke navn på nummeret.

 

Du modtager din løbsbekræftelse med startnummer mandag inden løbet finder sted. Husk at medbringe løbsbekræftelsen, når du henter dit startnummer på vores expo i Lyngby i dagene op til løbet

 

Åbningstider 

Fredag: 10-19
Lørdag: 10-18
Søndag: 8-15

Hvis du ønsker at afhente dit startnummer på selve løbsdagen og vil være sikker på at få nummeret udleveret til tiden, skal du møde op senest 1,5 time før løbsstart (vi anbefaler dog altid, at du henter startnummeret før selve løbsdagen).

STARTNUMMER

Værdiopbevaring

Der er mulighed for opbevaring af en mindre taske i værdiopbevaringen. Opbevaringen er på eget ansvar.

Toiletter

Der er opstillet toiletter i start- og målområdet. Se efter skiltene.

Tidsgrænse

Da vi afspærrer dele af Lyngby centrum, har vi desværre været nødt til at indføre en tidsgrænse for gennemførelse af Halvmaratonruten. Man skal have passeret 12,5 km 1 time og 40 minutter efter start. Løbere, der ikke når dette punkt inden tidsgrænsen, må selv færdiggøre ruten og får ikke en officiel sluttid.

Offentlig transport

S-tog, lokalbane og busser standser i gå-afstand fra start- og målområdet

Omklædning

Du kan i meget begrænset omfang klæde om tæt på start og målområdet, hvor det også er muligt at indlevere en mindre taske i værdiopbevaringen

Protester

Eventuelle protester skal forelægges løbets jury. Henvendelse i informations-boden i målområdet skal ske inden kl. 13:00 på løbsdagen.

Parkering

P-kælderen under Lyngby Storcenter kan benyttes – indkørsel fra Klampenborgvej Derudover er der parkeringsmuligheder under Lyngby Kulturhus, Magasin og Johannes Fog.

Vi opfordrer alle til at overholde almindeligt gældende regler for parkering. Ulovlig parkering udløser som bekendt en parkeringsafgift, hvis det registreres af P-vagter.

Hvis en løbeklub ankommer i bus er der mulighed for reservation/ anvisning af parkeringsplads. Dette skal meddeles på forhånd på mail til eriklunddk@gmail.com - begrænset antal pladser.

Risiko og ansvar

Deltagelse sker på deltagernes eget ansvar og risiko. Danske love og regler gælder. SNIK Atletik samt klubbens bestyrelses- og udvalgsmedlemmer, ledere, hjælpere, sponsorer osv. kan ikke gøres ansvarlige for deltagerens eller andres eventuelle tab, uanset årsag. Hæftelse er således begrænset til SNIK Atletiks egne aktiver.

Afbud

Det er ikke muligt at få refunderet beløbet ved afbud, men nummeret kan én gang overflyttes til efterfølgende år ved afbud inden 1. april 2020. Hvis du ønsker dette, skal du sende en mail til eventoffice@ultimate.dk

Kontakt

Har du spørgsmål eller henvendelser omkring løbet eller din deltagelse, kan du kontakte vores kundeservice på eventoffice@ultimate.dk

INFORMATION

START OG MÅL

Gjensidige Den Grønne Halvmaraton starter på Lyngby Hovedgade/Klampenborgvej lige overfor Magasin. Se kort nedenfor.

TRÆNINGS-UPDATE

På baggrund af udmeldingen fra Statsministeriet, samt efter opfordring fra DIF, har vi valgt at aflyse Sniks Grønne Fællestræning de næste 14 dage for at mindske risikoen for smitte af Covid19.
Vi glæder os til at se jer igen den 28/3 efter en ærgerlig, men nødvendig pause.

GRATIS TRÆNING

SNIK ATLETIK arrangerer hver lørdag fra den 4. januar 2020 og frem til løbet gratis træning i Dyrehaven.

Der løbes med fartholdere i forskellige hastigheder og alle er velkomne kl. 9 ved Fortunen, hvor vi starter træningen. Alle fartholdere er medlem af SNIK Atletik og er erfarne halvmaraton- og maratonløbere. Fartholdernes fornemmeste opgave er at gøre din løbeoplevelse ved Gjensidige Den Grønne Halvmaraton til en perfekt løbsdag.

Se træningsplan her.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Kontakt os

Vær med på social

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Løbene er DAF certificeret samt godkendt og certificeret som sølvløb af Dansk Atletik Forbund og DGI.

© 2019 af Moesgaard Studio for Snik Atletik